Danny

Als kind was ik altijd buiten, echt een heerlijke tijd. Op straat sport en spel met kinderen uit de buurt. Vlak bij de bossen wonend was ook daar veelal ons speelterrein, maar naarmate ik ouder werd ben ik toch die verbinding wat kwijt geraakt.

Na jaren van feesten en lol met mijn vrienden waarbij ik vaak tot in de late uren doorging was er altijd wel een drang naar iets diepers. Meerdere cursussen/opleidingen op zowel spiritueel alsook op persoonlijk vlak hebben deel uitgemaakt van mijn levenspad.

Verbinding maken met de diepere lagen van het leven vind ik boeiend maar zeker ook belangrijk. De laatste jaren ontstond er steeds meer een interesse in bushcraft, wat uiteindelijk tot een opleiding bij Living by Nature heeft geleid.

Wat mooi om jezelf uit te dagen om te ervaren hoe onze voorouders geleefd hebben in de natuur maar vooral ook met de natuur. Werken met materialen uit de natuur zoals bijvoorbeeld brandnetels om natuurlijk touw van te maken. En kunnen vertrouwen dat je voor jezelf kan zorgen door een vuurtje te maken met behulp van een vuurboog en daardoor warmte kunt creëren en eten en water kunnen koken. Het zijn allemaal elementen uit de bushcraft die mij enorm aanspreken.

Verbinding maken met wat altijd zo belangrijk voor ons als mens is geweest en ook altijd zal blijven. Het is bijzonder om dat met anderen te delen en om zo onze respect te tonen naar ons natuur, ons leven. Uiteindelijk zijn we allemaal onderdeel van de natuur.

Al jaren wordt er aangegeven dat het anders moet en ik geloof erin dat wij die Shift2Nature kunnen maken.