Iedereen is natuur...

 

Wanneer wij leven vanuit respect naar en met natuur, dan leven wij in respect naar en met elkaar.

Verbinden met natuur is verbinden met jezelf. Het brengt je beter in balans en dat is nou precies ons grootste goed, om te zorgen voor de ‘juiste’ balans. De balans tussen mens en dier, tussen mens en natuur, balans in het ‘leven’.

Jezelf in contact brengen met ‘jouw’ natuur is leren vertrouwen op kennis en vaardigheden die jou helpen één te zijn met natuur. Weten dat je op een verantwoorde manier omgaat met wat natuur jou te bieden heeft en geeft. Dat jullie samen groeien en ontwikkelen met als rode draad in dit geheel: respect. Zien en ervaren dat overdaad niet nodig is. Dat dit inzicht jouw kompas wordt om zorgvuldig om te gaan met wat natuur jou geeft, maar ook juist andersom, wat jij de natuur te geven hebt. Het is fijn om dat dankbare gevoel te ervaren en te delen.

Shift2Nature laat jou samen met anderen ontdekken hoe en wat het is om met de natuur te leven. Jou de vaardigheden en kennis bij te brengen om te kunnen (over)leven in de natuur met dat wat voorhanden is. Dat doen wij aan de hand van de kennis en ervaring die wij hebben verkregen van professionals op gebied van bushcraft en native skills, en die wij graag willen delen.