Aanbod

 

Wilt u samen met uw kind(eren) een diepere verbinding maken met de natuur, native skills en bushcraft dan is het Ouder & Kind weekend de ervaring die u zoekt. Verschillende thema's binnen ons aanbod van workshops worden in het weekend behandeld. Klik hier voor meer informatie over het Ouder & Kind weekend.   

 

 

Contact met de natuur verlaagt stress en zorgt voor ontspanning waardoor kinderen evenwichtiger zijn en beter kunnen leren. Shift2Nature biedt de mogelijkheid om een programma met u samen te stellen voor scholieren. Wilt u meer informatie over ons aanbod voor scholen klik dan hier.

 

 

Wenst u een workshop op maat? Dit kan, samen stellen wij een workshop of programma af op uw wensen. Er zijn verschillende combinaties mogelijk van de bestaande workshops. Echter heeft u andere ideeën of toevoegingen dan staan wij hier voor open. Ook een leuke invulling voor bijvoorbeeld teambuilding of een familie-uitje. Lees hier meer over de workshops op maat.

 

 

Wanneer u meer wilt leren over bushcraft en native skills kunt u kiezen uit één (of een combinatie) van de workshops die Shift2Nature aanbiedt. Bijvoorbeeld een beleveniswandeling, vuur of touw maken. Kijk hier voor alle workshops met meer informatie.